VinterLAN 2022

Senaste ändring: 2021-09-14

 

VinterLAN 2022

Plats och tidpunkt

Datum för VinterLAN är 30/12 2020 - 2/1 2021

VinterLAN genomförs över nyår i Högbo och föreningen hyr hela Högbo Vandrarhem. Det finns totalt 40 st sängplatser så man behöver inte ordna med separat boende utan vi kan bo i anslutning till hacket. Detta gör att trots kostnaden på ca 12 300 kr för hyran de tre nätter som vi tänker köra ändå blir acceptabel.

Vid 10 st anmälda blir det 1230 kr/person
Vid 20 st anmälda blir det   615 kr/person osv

Det finns maximalt 40 sängplatser så fler platser än så går inte. Genomförande görs inte med färre än 10 st anmälda eftersom kostnaden per person då börjar bli lite för hög.

Inkvartering

För inkvartering finns följande rum:

  • 3 st 2-bäddsrum
  • 6 st 4-bäddsrum
  • 2 st 5-bäddsrum

Familjer som bor tillsammans prioriteras enligt "best fit" för rummen och i övrigt handlar det ju om man också kan tänka sig dela rum med någon annan. Det finns också plats för extrabäddar vid behov och man kan ju alltid ta med sig madrasser och sova på golvet där det finns plats.

Om restriktioner uppstår

Just nu råder det inga restriktioner som hindrar genomförandet av VinterLAN 2022. Det kan naturligtvis hinna ändras mellan anmälningstiden och datum för genomförandet men vi hoppas att det inte blir så. I vilket fall kan föreningen tänka sig ersätta halva avgiftern om det skulle bli så.

ACGG måste meddela Högbo innan september månads utgång om vi ska ha kvar bokningen eller ej. Efter sista september kan vi inte längre avboka därför är det bra om vi får svart så snabbt det bara går på anmälningarna för deltagande i VinterLAN.

Efter det om vi av olika skäl inte kan genomföra VinterLAN måste vi ändå ersätta Högbo.

Matlagning och dylikt

Frukost på sedvanligt vis, det finns kök att nyttja på vandrarhemmet. Gemensam nyårscatering precis som vanligt kvällen den 31/12 och det brukar ju av tradition bli en del mat över. I övrigt kan vi efter behov ordna med gemensam matlagning för den som så önskar.

Hitta hit

Högbovägen 219
811 92 Sandviken

Google Maps

Anmälan

Anmälan görs på detta formulär som också innehåller möjlighet att avge önskemål om inkvartering och om man kan tänka sig att dela rum med någon annan för att få ihop det.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVSB2UGbJDPm8ioixZXCwxT8KgpN6SHLkYLKplFsVSLPayTQ/viewform?usp=sf_link