VinterLAN 2020

Senaste ändring: 2019-11-16

 

Ställe och tidpunkt

VinterLAN genomgförs i år i Escape Gamings lokaler och källare som vi hyr.
Dagarna för hack är 3/1 - 6/1.

  1. 3/1 - Fredag - Riggning och förhack, tillträde till lokalen från kl 12.00
  2. 4/1 - Lördag - Hack
  3. 5/1 - Söndag - Hack
  4. 6/1 - Måndag - Avslutsdag, städning från kl 12.00

Deltagande är medlem

Deltagande skall vara medlem i föreningen. Om man inte är medlem så anges detta vid ansökan och då får redan medlemmar förtur och icke medlemmar får komma med i mån av plats. Icke medlem löser medlemsskap på platsen.

Tillträde till lokal

Tillträde till lokalen är begränsat och under tiden 7-12 varje dag får inga hackare vistas i lokalen. Detta pga den är obemannad och av försäkringsändamål. Så det är lämpligt att sova en stund dessa timmar eller fara på utflykt eller liknande. Roosa kollar om det går att komma in från kl 10.00. Information uppdateras löpande.

Övernattning på pensionatet

Vi har rabatt på panget så berätta att du tillhör "datorgänget". Panget har dock många andra bokningar i år pga pågående innebandyturnering. Det gör att även andra ställen kanske har ont om rum i år så var ute i tid och hjälp varandra att boka.

Kostnad för deltagande

Det kommer tas ut en avgift om ca 100 kr/person för lokalen som kostar totalt 4 000 kr. Avgiften erläggs vid ankomst till kassör Roosa eller av henne utsedd ansvarig. Det går att betala med Swish eller kontant.

Om antalet understiger 40 personer står föreningen för mellanskillnaden så priset är 100 kr/person oavsett. Det görs ingen skillnad på ålder.

Föreläsningar

Mer information kommer senare.

Anmälan

Anmälan är nu öppen på denna sida.
Annonsering sker även i Facebook och på mailinglistan med länk.

Till lokalägarna har vi sagt upp till 40 personer kommer. Blir fler anmälda lär vi i så fall diskutera det men vi brukar inte vara riktigt lika många på VinterLAN som på Sommarhack

Anmälda

Information kommer senare. (Observera att det kan ta en liten stund innan du själv syns bland anmälda).

De som fått plats kommer meddelas senare.