Uppgifterna kan fortfarande komma att ändras innan VinterLAN så återkom gärna och kontrollera vad som gäller om ni är det minsta osäkra. Saknas det någon information som behövs så kontakta Ichi,

Tid och Plats

I år blir det ett nyårshack som börjar den 27 december och håller på till den 1 januari. Fyra hela dagar och fem nätter ska det bli i alla fall som vi kan hålla på. Vi håller till i Högbo Vandrarhem en liten bit utanför Sandviken.

Incheckning är från kl 14:00
Utcheckning är vid kl 13:00

Föreningen hyr Högbo Vandrarhem. Det finns totalt 40 st sängplatser som är fördelade över ett antal olika rum. Eftersom det är max 40 och familjers inkvartering i de mest passande rummen prioriteras kan det bli så att ensamkommande får dela rum. Det blir i så fall ett damrum och ett för herrarna.

Högbovägen 219
811 92 Sandviken

Föreläsningar

Vi har tre föredragsslottar varav IcePic har redan bokat in två av dem för ett par grymma föredrag nämligen:

  • Söndagen den 29/12: Kopieringsskydd på 80-talsmaskiner, IcePic
  • Måndagen den 30/12: Svarta hål, IcePic

Föreläsningarna startar kl 15:00 eller enligt ACGG:s kalender.

Supé

EgU med entourage ska laga supé åt oss alla har han lovat. Motprestationen är att betala för ingredienser och säkert hjälpa till att handla. I anmälan finns en sektion för att skriva upp sig på den.

  • Nyårssupén kommer vara 2 varianter som serveras samtidigt. En enklare men snabbare för den som snabbt vill tillbaka och fortsätta hacka – eller för de som har svårt att sitta still av annat skäl! Ca pris för denna 100 kr/kuvert.
  • En lite mer omfattande måltid med flera rätter som avnjuts under flera timmar. För de som vill äta och dricka väl och snacka mer med sina bordsgrannar. Priset för denna blir ca 400 kr/kuvert.
  • Vissa rätter kommer att finnas i två versioner då de innehåller fisk som inte alla äter.

Matlag

Det har föreslagits gemensam matlagning som på Sommarhack då VinterLAN i år är lite extra långt. Vi får återkomma lite längre fram med detta också.

Inkvartering

De vanliga rummen på vandrarhemmet står till förfogande för oss denna vecka och det blir som vanligt att vi försöker pussla ihop det så det fungerar så bra som möjligt. Några kommer som vanligt att få dela rum med varandra.

Det finns totalt 40 st sängplatser i vandrarhemmet. Det går förstås att ta med en resesäng och fixa med om man vill det. Prioriteten är att hålla samman barnfamiljerna när vi placerar folk i de olika rummen. Följande rum finns att tillgå:

  • 3 st 2-bäddsrum
  • 6 st 4-bäddsrum
  • 2 st 5-bäddsrum

När folk har anmält sig kommer vi försöka göra en best-fit efter hur många varje sällskap består av.

Kostnad

Kostnaden fördelas på deltagarna på hacket även om de har annat boende lär vi tyvärr göra så. Preliminärt har jag för mig den totala kostnaden är 27 500 kr för hyran av vandrarhemmet de fem nätter som vi huserar där.

  • Vid 20 deltagare blir det 1375 kr/deltagare,
  • vid 30 deltagare blir det 920 kr/deltagare,
  • vid 35 deltagare blir det 785 kr/deltagare och
  • vid 40 deltagare (max) blir det 690 kr/deltagare.

Avrundat uppåt till närmaste femkrona.

Regler för VinterLAN

Anmälan är bindande och får man förhinder får man tyvärr betala sin del ändå, det har att göra med att kostnaden är så pass hög för hyran av Högbo. Kan man hitta någon annan som tar ens plats, kontakta styrelsen så ordnar vi upp det.

Annars gäller de vanliga hackreglerna. Under sovtid skall ytterdörren hållas låst och då behövs ingen vakt. Var noga med att kontrollera detta när ni som är på slutet går och lägger er.

Anmälan

Anmälan är bindande eftersom kostnaden för övriga deltagare påverkas av antalet anmälda till hacket.

Då övriga anmälda annars skulle få betala extra för de som anmält sig och sedan inte dyker upp eller avanmälan sig sent (< 4 veckor innan hack) så får man tyvärr betala även om man får förhinder.

I händelse av att inte alla kan få plats så kan vi försöka lösa det med extra sängplatser i något rum eller efter förslag.

Företräde för de som är nuvarande medlemmar i föreningen och löst avgift på Sommarhack 2024, därefter tidigare medlemmar och sist nya medlemmar eftersom antalet platser är begränsat. Inom respektive grupp så gäller ordningen man anmält sig på som turordning.

Anmälan görs på nedanstående formulär. Anmälan stänger när det är fullt eller 2 veckor kvar.