Nu börjar det bli dags att informera lite om VinterLAN 2025. Jag har börjat sammanställa informationen som vi har just nu på VinterLAN-sidan och det kommer säkert uppdateras några gånger på vägen men då kommer ni också få en blänkare här.

Jag planerar att öppna anmälan i slutet av oktober för medlemmar och andra som önskar komma på hacket. De som vill komma men inte var på Sommarhack och löste medlemsavgift där löser medlemsavgift på VinterLAN för det gångna året. Det innebär man löser avgift en gång till om man vill komma på Sommarhack 2025.

Företräde för de som är nuvarande medlemmar i föreningen och löst avgift på Sommarhack 2024, därefter tidigare medlemmar och sist nya medlemmar eftersom antalet platser är begränsat. Inom respektive grupp så gäller ordningen man anmält sig på som turordning.

Anmälan är bindande då föreningen står för lokalhyran så vi måste veta vad det blir för kostnad per person men vi brukar bli nästan fullt hus och därmed gissar jag att kostnaden kommer ligga på någonstans runt 800 kr per person. Då ingår ju boende också så man får ju se det som att det ändå är ganska bra pris då det hamnar i runda slängar på 160 kr/natten per person.

Mer information på VinterLAN-sidan.