Aktuellt (arkiv)

Senaste ändring: 2021-05-17

 

2021-03-05

Extra medlemsmöte

KALLELSE TILL EXTRA MEDLEMSMÖTE I ACG-G

Härmed kallas alla medlemmar till ett extra medlemsmöte i ACG-G. Mötet hålls virtuellt via Google Hangout och alla medlemmar är välkomna att deltaga. Mötet annonseras på hemsidan acgg.com, i facebookgruppen, på Discord samt i epostlistan.

Länken kommer postas i Facebookgruppen och som en kalenderinbjudan till de som har registrerat sin epost adress och betalt medlemsskap under eller efter 2019.

Mötet hålls Söndagen den 14 mars 2021 kl 19.00.

AGENDA

Öppen diskussion om hur vi ska göra med sommarhack 2021 med anledning av Covid.

Om vi bestämmer för att försöka hålla Sommarhack 2021 så behöver vi besluta om när hacket skall hållas. Den traditionella veckan brukar vara vecka 27.

Välkomna allesammans!

Ordf.
Täpp Anders SIkvall

2020-07-31

Serverflytten är avklarad

Serverfvlytten är nu avklarad och det verkar som acgg.se rullar på den nya servern helt ok. Det finns kanske en och annan kink att rulla ut fortfarande så hojta till bara om det är något som inte fungerar som det är tänkt.

2020-03-29

Coronaepidemin och ACG-G

Det är många event som ställs in och restriktioner duggar tätt med resor och samling av folk. Just nu känns det synnerligen tveksamt till att vi kan hålla Sommarhack 2020 som vi brukar eftersom det inte på något sätt är säkert att den stora fasen i smittspridningen är klar, det finns ett vaccin, bra bromsmedicin eller att vi uppnått flockimmunitet så att det kan sägas vara säkert.

Vi måste skydda vårt värpar och tills vidare så är det bra om alla förbereder sig på att eventet Sommarhack kan vara inställt. Nu kommer vi inte ta det beslutet här och nu, det finnjs ingen anledning till det. Målet är att ha en anmälan som vanligt i maj månad och sedan fatta beslutet i mitten av juni ungefär, det ger typiskt 4 veckors förbehåll.

Mirakel har hänt förr med sådant här och vi får se om smittspridningen dör ut under sommaren eller hur det blir men tills vidare är det ingen som skall utsättas för den risk som det innebär att samla ungar och vuxna i trångt och hjärtligt på ett hack om vi har pågående smittspridning eller risk för sjuka kommer med.

2020-01-02

Discord i föreningen

De som vill kan ansluta sig till Discord och gå med i våran server. Det är ett alternativ för stackarna som inte klarar att köra IRC eller vet vad datorer är till för. Servern är först och främst tänkt för föreningsmedlemmar men man är välkommen även som icke medlem i vissa grupper. Folk vill ju spela tillsammans gubevars, medlemmar elller ej.

2019-11-01

VinterLAN

Information om VinterLAN 2020 finns nu på sidan för vinterlan. Anmälan till eventet öppnar lördagen den 16 november kl 14:00. Länk kommer att postas här, i FB-gruppen samt på mailinglistan när det är dags.

Anmälan är nu öppen. Läs igenom det som står på sidan och anmäl dig på länken där.

Välkomna.