Aktiviteter

Senaste ändring: 2018-11-11

 

Sommarhack

Föreningen har två huvudaktiviteter under verksamhetsåret och dessa består av dels Sommarhack som är den ojämförligt största tilldragelsen med mellan 20-40 besökare plus en massa barn som kommer för att hacka i runt 5-6 dagar. 

VinterLAN

På vinterhalvåret anordnas även VinterLAN runt trettonhelgen eller när det faller sig bäst enligt rådande kalender. VinterLAN är oftast lite kortare, 3-4 dagar i stället så lite kortare än sommarhacket. 

Föredrag

Nytt från VinterLAN 2015 var föredrag som hölls av EgU och Ichimusai. Det kommer bli fler föredrag för detta verkade väldigt intressant tyckte många. Föredragen finns arkiverade på denna sida om du vill se själva presentationerna.

Bildgalleriet med länkar

Ett galleri med bilder och annat från våra olika aktiviteter finns också att tillgå men det är lite skralt med bilder från de senaste åren. Fler länkar behövs egentligen! Varje bild är fotografens egendom och får inte användas utan tillstånd från respektive fotograf. Föreningen ACG-G har inget ansvar för bildernas publicering utan det är återigen varje fotograf som ansvarar för sina egna bilder.

Historiskt

Roosa har samlat en massa historiskt material med bl.a. pressklipp och en beskrivning av de olika eventen så långt vi kan komma ihåg :-) Dessa finns samlade på en sida om föreningens historia.

Steam Community

Det finns en steam community också för ACG-G medlemmar. Läs mer om denna på communitysidan.